چه نسبتهاى ناروا به موسى(ع) دادند؟

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
برگزیده تفسیر نمونه جلد 3
مى پرسند: قیامت کى برپا مى شود؟ سخن حق بگویید تا اعمالتان اصلاح شود

(آیه 69) به دنبال بحثهایى که پیرامون احترام مقام پیامبر(صلى الله علیه وآله)وترک هرگونه ایذاء نسبت به آن حضرت در آیات گذشته آمد، در اینجا روى سخن را به مؤمنان کرده، مى گوید: «اى کسانى که ایمان آورده اید مانند کسانى نباشید که موسى را اذیت وآزار کردند، اما خدا او را از همه نسبتهاى ناروا مبرّا وپاک نمود، واو در پیشگاه خدا آبرومند وبزرگ منزلت بود»(یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لاتَکُونُوا کَالَّذینَ آذَوْا مُوسى فَبَرَّاَهُ اللهُ مِمّا قالُوا وَکانَ عِنْدَاللهِوَجیهًا).

 

انتخاب موسى از میان تمام پیامبرانى که مورد ایذاء قرار گرفتند به خاطر آن است که موذیان بنى اسرائیل بیش از هر پیامبرى او را آزار دادند.

منظور از ایذاء موسى(ع) در اینجا یک حکم کلى وجامع است; زیرا بنى اسرائیل از جنبه هاى مختلف موسى(ع) را ایذاء کردند، ایذاءهائى که بى شباهت به آزار بعضى از مردم مدینه نسبت به پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله)نبود مانند پخش شایعات ونقل اکاذیب ونسبت ناروایى که که همسر پیامر(صلى الله علیه وآله)دادند که شرح آن در تفسیر سوره نور ذیل آیات 11 تا 20 گذشت.

از این آیه مى توان استفاده کرد که هرگاه کسى در پیشگاه خدا وجیه وصاحب قدر ومنزلت باشد خدا به دفاع از او در برابر افراد موذى که نسبتهاى ناروا به او مى دهند مى پردازد.

 

مى پرسند: قیامت کى برپا مى شود؟ سخن حق بگویید تا اعمالتان اصلاح شود
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma