پاسخ اجمالی:
خداوند براى آن که تولد عیسی(ع) دستاویزى براى الوهیت او قرار نگیرد، در آیه 51 سوره آل عمران، از زبان ایشان مى فرماید: «خداوند پروردگار من و شما است، پس او را پرستش کنید». در قرآن- بر خلاف اناجیل که عیسی(ع) غالباً کلمه پدر را درباره خدا به کار مى برد- ایشان بر عبودیت و بندگى خود در پیشگاه خدا تاکید می کند. تا زمانى هم که در میان مردم بود هیچ کس جرأت نکرد، او را خدا معرفى کند و حتى آثار تعلیمات او، به منحرفان اجازه نداد تا دو قرن بعد از او نیز، عقائد شرک آلود خود را ظاهر سازند.
پاسخ تفصیلی:
خداى متعال براى رفع هر گونه ابهام و اشتباه و براى این که تولد استثنائى حضرت مسیح(علیه السلام) را دستاویزى براى الوهیت او قرار ندهند از زبان حضرت مسیح(علیه السلام) مى گوید: (مسلماً خداوند پروردگار من و پروردگار شما است، پس او را پرستش کنید؟ [نه من و نه چیز دیگر را] این است راه راست)، راه توحید و یکتاپرستى، نه راه شرک و دوگانه و چندگانه پرستى «اِنَّ اللهَ رَبّى وَ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ هذا صِراطٌ مُستَقیم». (1)
در آیات قرآن کراراً مى خوانیم که حضرت مسیح(علیه السلام) روى مسأله عبودیت و بندگى خود در پیشگاه خدا تکیه مى فرمود، و بر خلاف انجیل هاى تحریف یافته کنونى ـ که نقل مى کند: مسیح(علیه السلام) غالباً کلمه پدر را درباره خدا به کار مى برد ـ قرآن مجید کلمه «ربّ» و مانند آن را از او نقل مى کند که دلیلى است بر نهایت توجه او نسبت به مبارزه با شرک، و یا دعوى الوهیت حضرت مسیح(علیه السلام) و لذا تا زمانى که حضرت مسیح(علیه السلام) در میان مردم بود هیچ کس جرأت پیدا نکرد، او را یکى از خدایان معرفى کند و حتى آثار تعلیمات مسیح(علیه السلام) در زمینه توحید، به منحرفان اجازه نداد تا دو قرن بعد از او نیز، عقائد شرک آلود خود را ظاهر سازند. (2)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.