پاسخ اجمالی:
در مورد كيفيّت این «ملاقات» ها احتمالاتى وجود دارد: 1. این ملاقات بصورت طبیعی اتفاق افتاده و این شخص در بين جامعه اى زندگى مى كرده كه امام(ع) نيز در آن جامعه بوده. 2. ملاقات به صورت اتفاقى بوده؛ به اين صورت كه در مسیری که ایشان عبور می کرده اتفاقا شخص نیازمندی بوده. 3. اينكه امام(ع) شخصاً از مكان خود به طريق طبيعى حركت كرده تا حاجت کسی را برآورده كند. 4. ممکن است این سیر از راه معجزه و طى الارض بوده. 5. شاید هم حضرت از همه راه ها براى برآوردن حاجات استفاده مى كند.
پاسخ تفصیلی:
در مورد كيفيّت «ملاقات» حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه) با افراد در صورت ضرورت احتمالاتى وجود دارد:
1. این ملاقات بصورت طبیعی اتفاق افتاده و كسى كه به ملاقات حضرت شرفياب شده است در بين جامعه اى زندگى مى كرده است كه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) نيز در آن جامعه بوده است.
2. ملاقات به صورت اتفاقى بوده است؛ به اين صورت كه در مسیری که ایشان عبور می کرده از قضا كسى گرفتار و حاجتمند بوده و با او ملاقات داشته است.
3. اينكه امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) هر گاه ملاحظه مى كرد كه شخصى گرفتار است و يا حاجتى دارد و رفع گرفتارى و حاجت او ضرورى به نظر مى رسيد شخصاً از مكان خود به طريق طبيعى حركت كرده تا حاجت او را برآورده كند.
4. احتمال دارد كه ملاقات ها براى رفع حاجات يا هدايت اشخاص يا دفع ظلم و غيره از راه معجزه باشد؛ به اينكه حضرت با طى الارض از مكان خود حركت كرده و سريع خود را به مقصد مى رساند.
5. همه اين احتمالات متصور است؛ به اين معنا كه حضرت از همه راه ها براى برآوردن حاجات استفاده مى كند.(1)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.