پاسخ اجمالی:
«حدیث سفینه» را جماعت بسیارى از اهل سنت از رسول خدا(ص) نقل کرده اند که برخى از آنها عبارتند از: 1- حاکم نیشابورى. 2- طبرانى. 3- ابن اثیر جزرى.
پاسخ تفصیلی:
«حدیث سفینه» را جماعت بسیارى از اهل سنت از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل کرده اند که برخى از آنها عبارتند از:
1 ـ حاکم نیشابورى به سند خود از حنش کنانى نقل مى کند که از ابوذر، در حالى که درِ کعبه را گرفته بود، شنیدم که گفت: «ایّها الناس! من عرفنى فأنا من عرفتم، و من انکرنى فأنا ابوذر، سمعت رسول الله(صلى الله علیه وآله) یقول: مثل اهل بیتى مثل سفینة نوح، من رکبها نجى و من تخلّف عنها غرق»؛ (اى مردم! هر کس مرا مى شناسد پس من همان کسى هستم که مرا مى شناسد. و هر کس مرا نمى شناسد من ابوذرم. از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) شنیدم که مى فرمود: «مَثَل اهل بیتم در بین شما همانند کشتى نوح در میان قوم نوح است، هر کس سوار بر آن شود نجات یافته و هر کس از آن تخلّف کند غرق شود»).(1)
2 ـ طبرانى نیز به سندش از حنش بن معتمر از ابوذر نقل کرده که گفت: از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) شنیدم که مى فرمود: «مثل اهل بیتى فیکم کمثل سفینة نوح فی قوم نوح، من رکبها نجى و من تخلف عنها هلک و مثل باب حطّة فی بنى اسرائیل»؛ (مثل اهل بیت من در میان شما همانند کشتى نوح در میان قوم نوح است، هر کس سوار آن شد نجات یافت و هرکس از آن تخلّف کرد هلاک شد. و همانند باب حطّه در میان بنى اسرائیل است).(2)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.