پاسخ اجمالی:
قرآن کریم محورهایی را برای وحدت در حوزه پیروان ادیان آسمانی معرفی کرده است. از قبیل: 1- پرستش خداوند سبحان، که در این زمینه می فرماید: «ما پیش از تو هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر این که به او وحی کردیم که: معبودی جز من نیست، پس تنها مرا پرستش کنید». 2- قرآن نفی شرک را یکی از محورهای اتحاد قرار داده و می فرماید: «فقط مرا مى پرستند و چیزى را همتاى من قرار نخواهند داد». 3- قرآن نفی سلطه را محور اتحاد قرار داده و می فرماید: «و بعضى از ما، بعض دیگر را - غیر از خداى یگانه - به ربوبیت نپذیرد».
پاسخ تفصیلی:
قرآن کریم محورهایی را برای وحدت در حوزه پیروان ادیان آسمانی معرفی کرده است:
1- پرستش خداوند سبحان: «أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللَّهَ».(1) همچنین خداوند متعال می فرماید: «وَما أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِکَ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ نُوحِی إِلَیهِ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ أَنَا فَاعْبُدُونِ»(2)؛ (ما پیش از تو هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر این که به او وحی کردیم که: معبودی جز من نیست، پس تنها مرا پرستش کنید).
2- نفی شرک: «وَلا نُشْرِکَ بِهِ شَیئا».(3) همچنین خداوند متعال می فرماید: «... یعْبُدُونَنِی لا یشْرِکُونَ بِی شَیئاً»(4)؛ (فقط مرا مى پرستند و چیزى را همتاى من قرار نخواهند داد).
3- نفی سلطه بر یکدیگر: «وَلا یتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّهِ»(5)؛ (و بعضى از ما، بعض دیگر را ـغیر از خداى یگانه ـ به ربوبیت نپذیرد).(6)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.