پاسخ اجمالی:
مطابق برخى از روايات، حضور در «مسجد سهله» و نماز خواندن در آن بسيار سفارش شده است. به فرموده امام صادق(ع) هيچ غم زده اى نيست كه به مسجد سهله برود و در آن دو ركعت نماز بين مغرب و عشاء به جاى آورد و خدا را بخواند؛ جز آن كه خداوند غم هايش را زايل مى گرداند.
پاسخ تفصیلی:
در برخى از روايات، به حضور در «مسجد سهله» و نماز به جاى آوردن در آن بسيار سفارش و تأکید شده است. در اين زمينه رواياتي وارد شده است كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم:
1. امام صادق(عليه السلام) خطاب به علاء بن رزين فرمود: «در نزديكى شما مسجدى هست كه شما آن را «مسجد سهله» ناميده و ما آن را «مسجد شرى» مى ناميم. آيا در آن مسجد نماز به جاى مى آورى؟ علاء گفت: آرى جانم به فدايت، من در آن جا نماز مى خوانم. آن گاه حضرت فرمود: «ائْتِهِ، فَإِنَّهُ لَمْ يَأْتِهِ مَكْرُوبٌ إِلَّا فَرَّجَ اللَّهُ كُرْبَتَهُ - أَوْ قَالَ: قَضَى حَاجَتَهُ - ...»؛ (آن جا برو؛ زيرا هرگز اندوهناكى به آن جا نمى رود جز اين كه خداوند اندوهش را مى زدايد - يا فرمود: حاجتش را برآورده مى كند ...)».(1)
2. نيز از حضرت صادق(عليه السلام) نقل شده كه فرمود: «مَا مِنْ مَكْرُوبٍ يَأْتِي مَسْجِدَ السَّهْلَةِ- فَيُصَلِّي فِيهِ رَكْعَتَيْنِ بَيْنَ الْعِشَاءَيْنِ وَ يَدْعُو اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَّا فَرَّجَ اللَّهُ كَرْبَهُ»(2)؛ (هيچ غم زده اى نيست كه به مسجد سهله برود و در آن دو ركعت نماز بين مغرب و عشاء به جاى آورد و خدا را بخواند؛ جز آن كه خداوند غم هايش را زايل مى گرداند).
3. نيز امام صادق(عليه السلام) فرمود: «إِذَا دَخَلْتَ الْكُوفَةَ فَأْتِ مَسْجِدَ السَّهْلَةِ فَصَلِّ فِيهِ وَ اسْأَلِ اللَّهَ حَاجَتَكَ لِدِينِكَ وَ دُنْيَاكَ»(3)؛ (هر گاه وارد كوفه شدى به مسجد سهله برو و در آن جا نماز بگذار، آن گاه حاجت هاى مادى و معنوى خود را از خداوند طلب كن).(4)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.