پاسخ اجمالی:
شكى نيست كه پيامبر اسلام(ص) غير از قرآن مجيد معجزات فراوان ديگرى داشته و اين مطلبى است كه مورد اتفاق تمام مسلمانان جهان قرار گرفته و روايات متواترى نيز بر آن دلالت دارد. در قرآن مجيد نيز كراراً به اين مسأله اشاره شده، گاه بطور اجمال و سربسته و گاه به صورت تفصيلى و دست گذاشتن روى معجزات خاص.
پاسخ تفصیلی:
شكى نيست كه پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) غير از قرآن مجيد معجزات فراوان ديگرى داشته و اين مطلبى است كه مورد اتفاق تمام مسلمانان جهان قرار گرفته و روايات متواترى نيز بر آن دلالت دارد.
در قرآن مجيد نيز كراراً به اين مسأله اشاره شده، گاه بطور اجمال و سربسته و گاه به صورت تفصيلى و دست گذاشتن روى معجزات خاص.
در قسمت اوّل آيه زير قابل ملاحظه است:
1. «وَإِذَا ذُكِّرُوا لاَ يَذْكُرُونَ * وَإِذَا رَأَوْا آيَةً يَسْتَسْخِرُونَ * وَ قَالُوا إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُبِينٌ».
قرآن در مقام مذمت و نكوهش كافران مى گويد: «و هنگامى كه تذكر داده شوند، متذكّر نمى شوند. * و هنگامى كه معجزه اى را ببينند، [ديگران را نيز] به استهزاء دعوت مى كنند. * و مى گويند: اين فقط سحرى آشكار است».(1)
تعبير به «رَاَوْا آيةً» به خوبى نشان مى دهد كه آنها معجزه يا معجزاتى را از پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) مشاهده كردند و به جاى اين كه به او ايمان بياورند دو عكس العمل بسيار منفى نشان دادند؛ نخست اين كه: به استهزاء و سخريه پرداختند و ديگر اين كه از آن به عنوان سحر آشكارى ياد كردند.
مسلم است كه آيات قرآن شنيدنى است، نه ديدنى. بنابراين واژه آيه در اينجا نمى تواند ناظر به آيات قرآن باشد. اضافه بر اين، تعبير به سحر آشكار نيز كاملا با معجزات و خارق عادات تناسب دارد و اصولا اين كه پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) را ساحر خواندند و بطور گسترده روى اين مسأله تبليغ كردند نشان مى دهد كه خارق عادات و معجزاتى از او ديده بودند.
از همه اينها گذشته چگونه ممكن است پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) در كتاب آسمانى خود اين معجزات حسّى را از پيامبران ديگر ـ مانند: مسأله يد بيضاء و عصاى موسى(عليه السلام) و معجزات نه گانه اى كه از او صادر شد (سوره نمل ـ آيه 12) و يا معجزات متعددى كه از حضرت مسيح(عليه السلام) مانند: احياى مردگان و شفاى كور مادرزاد و بيماران غير قابل علاج و مانند آن و همچنين معجزات ابراهيم و صالح و يوسف و سليمان و داوود(عليهم السلام) كه همگى در قرآن آمده است ـ نقل كند و خودش هيچ گونه معجزه حسّى نياورد؟!
چگونه مى تواند مردم را قانع كند كه همه انبياء(عليهم السلام) معجزات حسى داشتند و من ندارم و در عين حال نبوت من برترين نبوت ها و آيين من بهترين آيين ها است؟!
همه اين قرائن به ضميمه آيه فوق نشان مى دهد كه آن حضرت داراى معجزات ديگرى بوده است.(2)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.