پاسخ اجمالی:
در کتاب مقدس از منجی آخر الزمان تعبیر به «فرزند انسان» شده است و مسيحيان درصددند آن را بر خود حضرت مسيح(ع) منطبق سازند؛ ولى از قرائن و شواهد موجود در اناجیل استفاده مى شود كه مقصود از فرزند انسان شخصى غير از مسيح(ع) است که همان حضرت مهدى(عج) می باشد.
پاسخ تفصیلی:
حضرت مسيح(عليه السلام) مبعوث شد تا مردم را بشارت دهد. كلمه «انجيل» از لغت يونانى گرفته شده و به معناى «خبر خوش و بشارت به رهايى» آمده است. اين بشارت همان قيام ملكوت خداوند و يا به تعبير ديگر مى توان از آن به حكومت توحيدى در سطح كره زمين ياد نمود.
در كتاب مقدس مى خوانيم: «بر من واجب است تا تمام شهرها را به ملكوت خدا بشارت دهم و براى اين امر فرستاده شده ام».(1)
در انجيل متى آمده است: «حضرت عيسى(علیه السلام) در جميع شهرها و دهات سير مى كرد و در مجامع آنها مردم را تعليم و به ملكوت بشارت مى داد».(2)
در كلمات حضرت مسيح(عليه السلام) كلمه «فرزند انسان» زياد به چشم مى خورد، در انجيل متى آمده است: «به حق مى گويم كه از ميان حاضرين در اين مكان كسانى هستند كه مرگ را نمى چشند تا اينكه فرزند انسان را مشاهده نموده كه در ملكوتش مى آيد».(3) و نيز مى خوانيم: «همان گونه كه برق از مشرق طلوع كرده و همه را روشن مى كند آمدن فرزند انسان نيز اين چنين است».(4) و نيز مى خوانيم: «به همين جهت آماده باشيد در ساعتى كه انتظار آن را نمى كشيد فرزند انسان خواهد آمد».(5)
اما این که مقصود از «فرزند انسان» كيست؟ باید گفت که مسيحيان درصدد آن هستند كه آن را بر حضرت مسيح(عليه السلام) منطبق سازند؛ ولى از قرائن و شواهد موجود استفاده مى شود كه مقصود از فرزند انسان، شخصى غير از مسيح(عليه السلام) است كه همان حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشريف) باشد: برخی از این قرائن عبارتند از:
الف) در انجيل يوحنا از حضرت مسيح(عليه السلام) مى خوانيم: «من طالب مجد و عظمت خود نيستم در آنجا كسى است كه آن را مى طلبد و حكم مى كند».(6)
ب) از عباراتى كه در انجيل متى آمده به خوبى استفاده مى شود كه فرزند انسان در آن عبارات غير از حضرت مسيح(عليه السلام) است كه در آخرالزمان به جهت پياده كردن ملكوت خداوند ظهور كرده و عيسى بن مريم(عليه السلام) او را متابعت و مشايعت خواهد نمود.(7)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.