پاسخ اجمالی:
با گذشت زمان و پیوند افكار شخصى با مسائل مذهبى و دراز شدن دست مفسده جويان به سوى تعاليم آسمانی، دين دست خوش تغييرات زيان بخش گردیده و قوانين الهى اصالت خود را از دست مى دهند. در این شرایط، پیشوای معصوم به مثابه صندوق آسیب ناپذیری، آیین های الهی را در برابر تحریف ها و خرافات حفظ می کند، و هرگز زمین از حجت و قیام کننده ای، خواه ظاهر و یا پنهان، خالی نمی ماند.
پاسخ تفصیلی:
«خدايا چنين است، هرگز روى زمين از قيام كنندهاى با حجت و دليل، خالى نمى ماند، خواه ظاهر و آشكار باشد و خواه بيمناك و پنهان، تا دلائل و اسناد روشن الهى از بين نرود و به فراموشى نگرايد...».(1)
با گذشت زمان و آميزش سليقه ها و افكار شخصى به مسائل مذهبى و دراز شدن دست مفسده جويان به سوى تعاليم آسمانی، اصالت پاره اى از قوانين الهى از دست مى رود و دين دست خوش تغييرات زيان بخش مى گردد.
براى آنكه اصالت آيين الهى حفظ گردد و جلوى تحريفات و تغييرها و خرافات گرفته شود، بايد اين رشته به وسيله يك پيشواى معصوم ادامه يابد. در هر مؤسسه مهم، «صندوق آسيب ناپذيرى» وجود دارد كه اسناد مهم آن مؤسسه را در آن نگهدارى مى كنند تا از دستبرد دزدان يا خطر آتش سوزى و امثال اينها محفوظ بماند. سينه امام و روح بلندش نيز صندوق آسيب ناپذير حفظ اسناد آيين الهى است تا همه اصالت هاى نخستين و ويژگي هاى آسمانى اين تعاليم را در خود نگاهداری كند.(2) حافظ «ابن حجر عسقلانى» در شرح «صحيح بخارى» پس از نقل احاديث حاكى از نزول حضرت عيسى(عليه السلام) به زمين هنگام ظهور حضرت مهدى - عجل الله تعالى فرجه - و اقتداى او به آن حضرت مى نويسد:
اينكه عيسى(عليه السلام) در آخر الزمان و نزديك قيامت، به مرد از اين امّت اقتدا مى كند و پشت سر او نماز مى خواند، دليل بر نظريه صحيح در ميان دانشمندان اسلامى است كه: زمين هرگز از وجود حجت كه با دلائل و براهين آشكار، براى خدا قيام مى كند، خالى نمى ماند.(3)، (4)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.