پاسخ اجمالی:
پذیرش عمر طولانى امام زمان(ع) با توجه به قدرت مطلقه خداوند، هیچ مشکل نیست. علاوه براین در امت هاى پیشین، افرادى که عمر طولانى داشته اند بسیار بوده اند، مثلا نوح در میان قوم خود نهصد و پنجاه سال زیست. مشکل طول عمر انسان از راه هاى علمى و درمانى نیز قابل حل است.
پاسخ تفصیلی:
امام مهدى(علیه السلام) در سال 255 هجرى متولد شد. بنا بر این عمر او هم اکنون بیش از یازده قرن است. پذیرش این عمر طولانى با توجه به قدرت مطلقه خداوند، هیچ مشکل نیست. آنان که طول عمر امام زمان را مشکلى در راه اعتقاد به وجودش مى شمارند و مانع از پذیرش ولادتش مى دانند، از قدرت نامتناهى خداوند غافلند. همچون کسانى اند که خداوند در باره آنان فرموده است:
«وَ ما قَدَرُوا اللهَ حَقَّ قَدْرِهِ»؛(1) (قدر و قدرت الهى را نشناخته اند).
افزون بر این که در امت هاى پیشین،افرادى که عمر طولانى داشته اند بسیار بوده اند که قرآن کریم هم از آنان یاد کرده است. قرآن مى گوید: نوح در میان قوم خود نهصد و پنجاه سال زیست.(2) دانش امروز سعى مى کند که مشکل طول عمر انسان را از راه هاى علمى و درمانى و بهداشتى حلّ کند. این مى رساند که طبق نظر دانشمندان، اگر موانع طول عمر انسان برطرف شود، انسان مى تواند مدتى طولانى عمر کند. خداوند مى تواند عمر هر کس را که بخواهد تا روز قیامت دراز کند. مگر او نفرموده است که: اگر یونس از تسبیح گویان نبود، تا روز جزا در شکم ماهى مى ماند؟(3)
آیا این خداوند خالق توانا، نمى تواند با لطف و عنایت ویژه خود، عمر حجت بالغه خویش را طولانى سازد؟ آرى، مى تواند.(4)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.