پاسخ اجمالی:
هر کس سوره قدر را تلاوت کند، مانند کسى است که ماه رمضان را روزه گرفته، و شب قدر را احیا داشته است و کسى که آن را بلند و آشکار بخواند، مانند کسى است که در راه خدا شمشیر کشیده و جهاد مى کند، و کسى که به طور پنهان بخواند، مانند کسشى است که در راه خدا به خون آغشته شده است.
پاسخ تفصیلی:
در فضیلت تلاوت این سوره همین بس که، از پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نقل شده: «مَنْ قَرَأَها أُعْطِیَ مِنَ الأَجْرِ کَمَنْ صامَ رَمَضانَ وَ أَحْیا لَیْلَةَ الْقَدْرِ»؛ (هر کس آن را تلاوت کند، مانند کسى است که ماه رمضان را روزه گرفته، و شب قدر را احیا داشته است). (1)
در حدیث دیگرى، از امام باقر(علیه السلام) مى خوانیم: «مَنْ قَرَأَ اِنّا أَنْزَلْناهُ بِجَهْر کانَ کَشاهِرِ سَیْفِهِ فِى سَبِیْلِ اللّهِ، وَ مَنْ قَرَأَها سِرّاً کانَ کَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِى سَبِیْلِ اللّهِ»؛ (کسى که سوره «انا انزلناه» را بلند و آشکار بخواند، مانند کسى است که در راه خدا شمشیر کشیده و جهاد مى کند، و کسى که به طور پنهان بخواند، مانند کسى است که در راه خدا به خون آغشته شده است). (2)
واضح است، این همه فضیلت از آنِ کسى نیست که آن را مى خواند و حقیقتش را درک نمى کند، بلکه از آنِ کسى است که، مى خواند، مى فهمد و به محتوایش جامه عمل مى پوشاند، قرآن را بزرگ مى شمرد و آیاتش را در زندگى پیاده مى کند. (3)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.