پاسخ اجمالی:
از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است: «کسى که سوره ابراهیم و حجر را بخواند، خداوند به تعداد هر یک از کسانى که بت مى پرستیدند و آنها که بت نمى پرستیدند، ده حسنه به او مى بخشد». البته این پاداشى است در برابر خواندن توأم با اندیشه و سپس عمل. در این سوره بحث از توحید و شرک و شاخه ها و فروع آن به میان آمده که مسلماً توجه و عمل به محتواى آنها، چنان فصیلتى را نیز در بر خواهد داشت، یعنى آدمى را به رنگ خود در مى آورد و شایسته چنین مقام و پاداشى مى کند.
پاسخ تفصیلی:
از پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله)نقل شده است:«مَن قَرَأَ سُورَةَ ابْراهِیمَ وَ الْحِجْرِ أُعطِىَ مِنَ الْأجْرِ عَشْرُ حَسَنْات بِعَدَدِ مَنْ عَبَدَ الأصْنامَ وَ بِعَدَدِ مَنْ لَمْ یَعْبُدْها»
(کسى که سوره ابراهیم و حجر را بخواند، خداوند به تعداد هر یک از کسانى که بت مى پرستیدند و آنها که بت نمى پرستیدند، ده حسنه به او مى بخشد».(1)
البته پاداشهایى که درباره تلاوت سوره هاى قرآن وارد شده، پاداشى است در برابر خواندن توأم با اندیشه و سپس عمل.
و از آنجا که این سوره و همچنین سوره حجر، بحث از توحید و شرک و شاخه ها و فروع آن به میان آمده، مسلماً توجه و عمل به محتواى آنها، چنان فصیلتى را نیز در بر خواهد داشت، یعنى آدمى را به رنگ خود در مى آورد و شایسته مقام و پاداشى مى کند.(2)
تا کنون هیچ نظری برای این مطلب درج نشده است.