احرام عمره مفرده

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
استفتائات جلد 2
عمرهمحرّمات احرام

سؤال 606 ـ آیا زائران ایرانى بیت اللّه الحرام، در موسم حجّ تمتّع و یا عمره مفرده، مى توانند از میقات حدیبیّه (که محلى است میان جدّه و مکّه) محرم شوند؟

جواب: حدیبیّه میقات عمره مفرده است (نه میقات عمره تمتّع).

سؤال 607 ـ برخى از زائران ایرانى در تلفّظ کلماتى مانند «لبّیک»، «غَیر»، «یَوم» و مانند آن فتحه را به گونه اى ادا مى کنند که گاهى احساس مى شود به کسره یا به ضمّه متمایل شده است، و در مقابل بعضى از اهل دقّت یا وسواس اظهار مى دارند که باید فتحه کاملاً ظاهر شود و در تلفّظ گاهى چنان اشباع مى کنند که شبیه به «الف» مى شود، در حالى که اساتید قرائت زبان عرب و ائمّه جماعت مکّه و مدینه نیز به دقّتى که گروه دوّم لازم مى دانند، ادا نمى کنند. لطفاً نظر مبارک خود را در خصوص اداى صحیح این کلمات مرقوم فرمایید.

جواب: در این گونه مسائل باید به تلفّظ اهل لسان توجّه کرد و از آن جا که اهلِ لسان فتحه را به صورت گروه دوّم نمى گویند، احتیاط آن است که از آن پرهیز شود و آنچه از اهل لسان بارها شنیده ایم، فتحه را کمى مایل به ضمّه یا کسره مى گویند، و همان صحیح است.

سؤال 608 ـ یکى از کارمندان سازمان حجّ و زیارت، که بیش از یک ماه در مکّه بوده و همین مدّت از عمره قبلى او گذشته، براى کارى به جدّه مى رود، در برگشت بدون احرام وارد مکّه شده است، وظیفه اش چیست؟

جواب: کار خلاف شرعى انجام داده است و باید برگردد و مُحرِم شود، و عمره مفرده بجا آورد; زیرا عبور از میقات و ورود به مکّه براى کسى که یک ماه از عمره او گذشته باشد بدون احرام و انجام اعمال جایز نیست.

عمرهمحرّمات احرام
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma