الف) تقسیم کار

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
رهبران بزرگ و مسوولیت های بزرگتر
3ـ یک اجتماع کامل ب) سازمان و تشکیلات

منظور از تقسیم کار این است که کارهاى مختلفى که براى تأمین نیازمندى هاى یک جامعه ضرورت دارد به صورت صحیحى در میان افراد تقسیم گردد و براى هر قسمت مسئولیتى در نظر گرفته شود.

خوشبختانه قسمت اعظم این مشکل در اجتماعات به طور خودکار حل شده، زیرا از یک طرف بر اثر اختلاف استعدادها و ذوق ها ـ که هر فردى را براى یک نوع کار آماده مى کند ـ و از طرف دیگر به واسطه اصل عرضه و تقاضا ـ که هر کارى براى اجتماع بیشتر ضرورت پیدا کند طالبان زیادترى پیدا خواهد کرد و به واسطه درآمد بیشترى که از آن به دست مى آید، خواه و نا خواه افراد را به سوى خود جلب خواهد نمود ـ تقسیم کار به خودى خود و به مقدار قابل توجهى در اجتماعات صورت مى گیرد.

ول در عین حال در اجتماعات مترقى براى جلوگیرى از بحرانهاى اقتصادى ـ که از عدم تقسیم صحیح کار به وجود مى آید ـ و هم براى اینکه استعدادهاى شایسته به هدر نرود، مسئله تقسیم کار را تحت کنترل و نظارت دقیق قرار مى دهند. مؤسسات استعدادیابى سعى مى کنند تا استعدادهاى نهانى افراد را آزموده و آنها را به کارهایى تشویق نمایند که از نظر روحى و جسمى آمادگى انجام آن را دارند و با در نظر گرفتن میزان نیازمندى هاى اجتماع و تطبیق آن با میزان تولید هر کالا، از تولیدهاى اضافى و بى مصرف و در نتیجه از به هم خوردن موازنه و تعادل اقتصادى جلوگیرى به عمل آورند.

 

3ـ یک اجتماع کامل ب) سازمان و تشکیلات
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma