زکات فطره

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
احکام بانوان (جدید)
مستحقّین زکات 17 احکام حــج

مسأله ـ اگر انسان نانخور کسى باشد، ولى قبل از غروب عید فطر نانخور دیگرى شود، زکات فطره او بر عهده شخص دوم است؛ مثل این که دختر پیش از غروب به خانه شوهر رود که شوهرش باید فطره او را بدهد.
سؤال ـ شوهرم چندى پیش دار فانى را وداع گفت. من و فرزندانم با حقوقى که از سوى بیمه پرداخت مىشود، امرار معاش مىکنیم، چنانچه شب عید فطر را میهمان پدرم باشیم، زکات فطره ما بر عهده چه کسى خواهد بود؟
جواب : بر عهده خود شماست؛ زیرا میهمانى یک شبه تأثیرى در امر زکات ندارد.
سؤال ـ شوهرم مقلّد حضرتعالى است که زکات فطره میهمان یک شبه را بر عهده صاحبخانه نمىدانید، ولى خودم مقلّد کسى هستم که فطره میهمانى یک شبه را بر عهده صاحبخانه مىداند. با توجّه به این که ما، در شب عید فطر میهمان کسى بودیم و شوهرم طبق فتواى مرجع تقلیدش زکات فطره ما را نپرداخت، وظیفه ما چیست؟
جواب : شما اگر توانایى دارید، زکات فطره خود را بنا بر احتیاط بپردازید.
سؤال ـ اگر مرد خانوادهاى که سیّد بوده فوت کرده باشد، و اکنون خانمش که غیر سیّده است سرپرست خانواده باشد. آیا مىتواند فطریّه غیر سادات را بگیرد، و صرف فرزندان نیازمندش که از سادات هستند، نماید؟
جواب : مىتواند خودش آن را تملّک کند، و بعد براى آنها صرف نماید.
مسأله ـ زنى که شوهرش مخارج او را نمىدهد و نانخور دیگرى است فطرهاش بر عهده کسى است که نانخور او مىباشد، و اگر زن غنى است و از مال خود خرج مىکند باید شخصآ فطره را بدهد.
 
 

مستحقّین زکات 17 احکام حــج
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma