احکام جنابت

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
احکام بانوان (جدید)
کارهایى که بر جُنب مکروه است 9 غسل مسّ میّت

مسأله ـ مستحّب است بعد از بیرون آمدن منى بول کند تا ذرّات باقیمانده خارج شود، و اگر نکند و بعد از غسل رطوبتى از او بیرون آید که نداند منى است یا رطوبت دیگر، حکم منى دارد و باید دوباره غسل کند.
سؤال ـ آیا استبراء از منى، همانند استبراء از بول، مخصوص آقایان است، یا شامل خانمها نیز مىشود؟ و به تعبیر دیگر آیا استبراء از منى براى زنان مستحب است؟
جواب : احتیاط مستحب آن است که زنان نیز بوسیله بول کردن قبل از غسل استبراء کنند.
سؤال ـ آیا زن پس از نزدیکى با شوهر و قبل از غسل باید صبر کند تا منى شوهر از او خارج شود؟ و اگر فورآ غسل کند و پس از غسل آب یا رطوبت مشکوکى از او خارج شود، تکلیفش چیست؟
جواب : غسل ندارد؛ ولى اگر یقینآ منى است باید خود را آب بکشد.
سؤال ـ متأسّفانه برخى از دختران دست به خود ارضائى مىزنند، و با حال جنابت و بدون انجام غسل، نماز مىخوانند و روزه مىگیرند و سایر کارهایى که نیاز به غسل جنابت دارد را بدون غسل انجام مىدهند. لطفآ بفرمائید:
اوّلا : خود ارضایى چه حکمى دارد، و آثار آن چیست؟
ثانیآ : عبادتهایى که به شکل فوق انجام شده چه حکمى دارد؟

جواب : خودارضایى بدون شک حرام است(1)  و اگر کسى به آن دست بزند و در  
همان حال رطوبتى از او خارج شود واجب است براى نماز و روزه خود غسل کند، و اگر غسل نکرده باید اعمال خود را قضا کند.
سؤال ـ اگر نعوذ باللّه به دختر یا پسرى در کودکى تجاوز شده باشد، و پس از رسیدن به سنّ تکلیف متوجّه وجوب غسل نباشد، تکلیف مدّتى که با این حال نماز خوانده و روزه گرفته چیست؟
جواب : در صورتى که دخول حاصل نشده، یا مشکوک باشد، تکلیفى ندارد. و اگر یقین به دخول داشته باشد، فقط باید نمازهاى خود را اعاده کند.
سؤال ـ اینجانب دختر 16 سالهاى هستم، مىخواستم نظر حضرتعالى را در مورد کوتاه نمودن موهاى زائد بدن قبل از ازدواج جویا شوم؛ زیرا مادرم مرا از این کار منع مىکند، ولى دبیران دینى و قرآن در مدرسه همواره به کوتاه نمودن موهاى زائد سفارش مىکنند، و مىگویند: «بلند بودن این موها باعث باطل شدن غسل مىگردد». حال وظیفه من چیست؟
جواب : کوتاه کردن موهاى زائد بدن نه تنها اشکالى ندارد، بلکه کار خوبى است؛ ولى بودن و نبودن آن ضررى براى غسل ندارد، امّا در مواردى که متعارف است دوشیزهها موهاى زائد را از بین نمىبرند (مانند اصلاح ابرو و صورت) بهتر است مراعات عرف و عادت را بکنند.


(1) . مشروح مباحث مربوط به این موضوع، و آثار زیانبار آن، و راههاى نجات از این بیمارى بزرگ را در کتاب«مشکلات جنسى جوانان» مطالعه فرمائید.



 
کارهایى که بر جُنب مکروه است 9 غسل مسّ میّت
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma