برخى از مواردى که نجس بودن لباس یا بدن نمازگزار جایز است

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
رساله احکام بانوان
شرایط لباس به هنگام نمازبرخى از مستحبّات و مکروهات لباس نمازگزار

مسأله 331: یکى از موارد عفو، خون کمتر از درهم است، که اگر در لباس نمازگزار باشد، نماز خواندن با آن جایز است، به شرط این که از خون حیض و نفاس و استحاضه و خون سگ و خوک و مردار و خون حیوان حرام گوشت و همچنین خون کافر نباشد (بنا بر احتیاط واجب).

سؤال 332: یکى از مواردى که نجس بودن لباس نمازگزار جایز است لباسهاى کوچک نمازگزار، مانند عرقچین و جوراب است، آیا جورابهاى بلند زنانه، که گاهى بجاى شلوار از آن استفاده مى شود، و نیز «کر ست» مشمول این حکم مى باشد؟

جواب : جورابهاى بلند زنانه مشمول این حکم نیست، ولى مورد دوم مشمول همین حکم است.

مسأله 333: یکى دیگر از موارد عفو، زنى است که پرستار بچّه مى باشد و نمى تواند براى نماز به آسانى لباس طاهر تهیّه کند. هرگاه در شبانه روز یک مرتبه لباس خود را بشوید مى تواند با آن نماز بخواند، هر چند لباسش با بول بچّه نجس شود، ولى احتیاط آن است که لباس خود را براى اوّلین نمازى که به جا مى آورد آب بکشد.

مسأله 334: هرگاه بتواند با وسایلى (مثلا با پوشکهاى معمولى) جلوى سرایت نجاست بچّه را بگیرد باید چنین کند و نیز اگر لباسهاى متعدّد دارد باید از لباس پاک استفاده کند.

سؤال 335: آیا در حکم فوق بین مادر بچّه و زن دیگرى که براى پرستارى بچّه اجیر شده، تفاوتى وجود دارد؟ اگر مردى پرستارى چنین بچّه اى را بر عهده بگیرد، آیا مشمول این حکم مى شود؟

جواب : فرقى بین مادر و زنان دیگر، که پرستارى بچّه را بر عهده دارند، نیست.

شرایط لباس به هنگام نمازبرخى از مستحبّات و مکروهات لباس نمازگزار
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma