ب ـ نرسیدن به سن یائسگى

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
رساله احکام بانوان
الف ـ بلوغجـ کمتر از سه روز نباشد

مسأله 70: زنان سیّده و غیر سیّده هر دو بعد از تمام شدن پنجاه سال قمرى(1)یائسه مى شوند، یعنى اگر در این سنّ و سال خونى ببینند خون حیض نیست، مگر زنانى که از قبیله «قریش» محسوب مى شوند که آنها بعد از تمام شدن شصت سال قمرى(2) یائسه مى شوند.

سؤال 71: حضرتعالى در توضیح المسائل، مسأله 428، در مورد سنّ یائسگى تفاوتى بین زنان سیّده و غیر سیّده نمى گذارید و فقط زنان قبیله قریش را استثناء کرده اید، لطفاً تفاوت زنان قریش را با سایر زنان سیّده بیان فرمائید. آیا در کشور ما زنان قریش وجود دارند، یا زنان سیّده کشور ما در این حکم با سایر زنان تفاوتى ندارند؟

جواب : در کشور ما زنانى از قبیله قریش وجود ندارند، قبیله قریش یک قبیله عربى خاصّى است و رابطه این زنان از آن قبیله قطع شده است.

مسأله 72: زنى که شک دارد یائسه شده یا نه، هرگاه خونى ببیند و نداند حیض است یا نه، باید بنا بگذارد که حیض است و هنوز یائسه نشده است.

مسأله 73: زنان باردار، یا زنانى که بچّه شیر مى دهند ممکن است حائض شوند.


1. پنجاه سال قمرى تقریباً 543 روز و 18 ساعت، یعنى هجده ماه و سه روز، کمتر از پنجاه سال شمسى است، بنابراین سنّ یائسگى به سال شمسى 48 سال و 6 ماه مى شود.
2. شصت سال قمرى تقریباً 652 روز و 12 ساعت، یعنى 21 ماه و 22 روز و 12 ساعت از شصت سال شمسى کمتر است، بنابر این زنان قریش طبق سال شمسى در پنجاه و هشت سال و دو ماه و هفت و نیم روز یائسه مى شوند.
الف ـ بلوغجـ کمتر از سه روز نباشد
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma