فصل دوّم: ضررها و مفاسد خودارضایى

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
پنج نکته ى مهم درباره ى خودارضــایى
دلیل چهارم: دلیل عقل فصل سوّم: مصادیق استمناء


استمناء ضررها و مفاسد فراوانى دارد، که شرح آن را در کتاب مشکلات جنسى جوانان نوشته ایم و خلاصه ى آن را در اینجا مى آوریم:
1 - این کار زشت و ناپسند منشأ انواع بیمارى ها مى شود. ضعیف شدن حافظه، سوء هاضمه، تنگى نفس، بداخلاقى، عصبانیّت، مالیخولیا، کم خونى، ضایع شدن قدرت هاى جسمى و روحى از جمله بیمارى هایى است که دامنگیر چنین انسانى مى شود. علاوه بر این ها، سرگیجه، لاغرى، سستى قواى مختلف بدن، کمر درد، ایجاد صداى وزوز در گوش، و تأثیر منفى در قواى بینایى و شنوایى و چشایى و بویایى و لامسه و کم شدن مقاومت بدن در برابر بیمارى ها و فلج شدن، از دیگر عوارضى است که به شهادت جمعى از پزشکان در انتظار مبتلایان به خودارضایى است.
2 - دومین ضرر و مفسده ى استمناء، میل به عزلت و گوشه گیرى است. از آنجا که غالباً این عمل زشت در خفا و پنهانى انجام مى شود، مبتلایان به آن دوست دارند تنها باشند و این کار به تدریج باعث انزواى آنها از جامعه مى گردد. و این حالت، یکى از عوامل مهمّ افسردگى است.
3 - یکى دیگر از ضررهاى این کار، ایجاد مشکلات متعدّد براى ازدواج آینده مبتلایان به آن است. این افراد اگر این کار زشت و گناه بزرگ را ترک نکنند ازدواج موفّقى نخواهند داشت. چون مبتلى به سرد مزاجى یا سرعت انزال و امثال آن شده، و گاه علاقه به جنس مخالف را از دست مى دهند.
4 - مشکل چهارم خودارضایى، که زاییده ى همان مشکلات سه گانه ى سابق است، عقب افتادگى در دروس و فعالیّت هاى علمى است. افراد زیادى بودند که قبل از ابتلاى به استمناء، شاگرد اوّل کلاس خویش محسوب مى شدند، ولى بعد از آلوده شدن به آن نه تنها شاگرد اوّلى را از دست داده، که با تجدید قبول شده اند! و گاه حتّى میل به درس خواندن را از دست داده، و به دنبال آن یأس و ناامیدى به سراغ آنها آمده و حتّى رفوزه شده اند!(1)
بنابراین، خودارضایى ضررها و مفاسد فراوانى دارد. و لذا، عقل حکم به قبح و زشتى آن مى کند و هرآنچه عقل آن را زشت و ناپسند بداند، شرع آن را تحریم مى کند.
ذکر این نکته نیز لازم است که آنچه در مورد مفاسد و ضررهاى خودارضایى گفته شد جنبه ى حکمت دارد، نه علّت. بنابراین استمناء مطلقاً حرام است; حتّى اگر در جایى ـ بر فرض ـ که این ضررها وجود نداشته باشد.
سؤال: با توجّه به ضررها و مفاسد فراوان استمناء، اگر مبتلایان به آن پس از اطّلاع از این ضررها و خطرات، توبه کرده و آن را ترک نمایند، آیا آثار آن برطرف مى شود؟
جواب: بله، تدریجاً برطرف مى شود. همانگونه که در سایر اعتیادها، نظیر اعتیاد به موادّ مخدّر، در صورتى که با عزم راسخ و تصمیم جدّى آن را ترک نمایند، آثار و پیامدهاى منفى آن به تدریج برطرف مى گردد; مخصوصاً در سن جوانى زودتر و سریع تر مرتفع مى شود. بنابراین، مبتلایان به خودارضایى هرچه زودتر از خواب غفلت بیدار شوند و بر خداوند توکّل کنند و دست از این کار زشت بکشند و مطمئن باشند که آثار شوم آن تدریجاً از بین مى رود.


 (1) .شرح بیشتر ضررهاى خودارضایى را در کتاب مشکلات جنسى جوانان و کتاب فتنه ى نفس، و کتاب دنیاى نوجوان، صفحه ى 178 به بعد و کتاب خانواده و مسائل جنسى کودکان، صفحه ى 137 به بعد مطالعه فرمایید.
 
 


 

دلیل چهارم: دلیل عقل فصل سوّم: مصادیق استمناء
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma