ادعيه و زيارات

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
احکام ویژه ( 600 مسئله كثير الابتلاء)
استخارهارث
ادعيه و زيارات
روش حلّ مشكلات :
سعى كنيد تمام نمازها، به‌ويژه نماز صبح را اوّل وقت به‌جا آوريد و پس از نماز صبح دست راست را بر سينه نهاده، هفتاد مرتبه ذكر «يا فتّاح» بگوييد، سپس 110 مرتبه صلوات بفرستيد و گاه نيز ذكر «لا حول و لا قوّة إلّا بالله» را تكرار كنيد، و هر روز هر چند به مقدار كم صدقه دهيد. إن‌شاءالله اين كار در رفع مشكلات شما موثّر است.
. عدم استجابت دعا : سعى كنيد نيّت خود را خالص كرده و از هرگونه گناه به‌ويژه استفاده از اموال حرام و مشكوك بپرهيزيد و به لطف خداوند اميدوار باشيد.
. اسم اعظم : «اسم اعظم»[1]  تنها يك كلمه نيست، بلكه ايمان واخلاق و تقواى خاصّى بايد با آن همراه باشد.
. دعا نويسى : نوشتن دعاهايى كه از حضرات معصومين : رسيده و در كتابهاى معتبر موجود است، اشكالى ندارد. ولى دعانويسى حرفه‌اى كه شغل افراد سودجوست صحيح نيست.
. ختم انعام : بى‌شك تلاوت سوره انعام و عمل به محتواى آن مى‌تواند باعث حلّ مشكلات شود، ولى شايسته است هنگام تلاوت سوره، مطلقاً چيزى به آن نيفزايند و هرگاه كه سوره تمام شد به سراغ دعاها يا توسّلات بروند.[2]
 . اسناد زيارت عاشورا : جناب علقمه از امام باقر7 زيارتى نقل كرده كه هر جا از زيارت عاشورا و آثار و بركات آن سخنى گفته شده و يا مى‌شود، مقصود همين زيارت است. اين زيارت كه مى‌توان آن را از دور و نزديك خواند آثار و بركات فوق‌العاده‌اى دارد كه ما براى نشان دادن اهمّيّت آن به نكاتى اشاره مى‌كنيم: سند اين روايت اختصاص به علقمه ندارد بلكه به سه طريق ديگر نقل شده است: 1. محمد بن اسماعيل از صالح بن عقبه از مالك جهنى از امام باقر 7[3] . 2. محمّد بن اسماعيل از صالح بن عقبه از پدرش  از امام باقر 7.[4]  3. روايت معروف صفوان از امام صادق 7.[5]  البتّه در اسنادى كه به امام باقر 7 منتهى مى‌شود زيارت عاشورا بدون دعا نقل شده است، امّا در سند صفوان كه به امام صادق7 منتهى مى‌شود دعايى نيز براى بعد از زيارت ذكر شده كه به اشتباه به «دعاى علقمه» مشهور شده است، در حالى كه صحيح اين بود كه به «دعاى صفوان» نامگذارى مى‌شد. و عدم ذكر نام خلفا براى جلوگيرى از برخوردهاى نامناسب است.
. زيارت ناحيه مقدّسه : برخى اسناد زيارت ناحيه خوب است، از اين رو مى‌توان آن را قرائت كرد؛ ولى دو جمله از آن را احتياطاً نخوانند: 1.«بَرَزْنَ مِنَ الْخُدُورِ، ناشِراتِ الشُّعُورِ عَلَى الْخُدُودِ»[6]
2.«تَنْهِشُهَاالذِّئابُ الْعادِياتُ وَ تَخْتَلِفُ إِلَيْهَا السَّباعُ الضّارِياتُ».[7]
 . تكرار قسمت‌هايى از دعاها و زيارات : لازم است دعاها وزيارات به همان صورتى كه از حضرات معصومين : نقل شده خوانده شود و چيزى از خود بر آن نيفراييم.
. عريضه‌نويسى : بهتر است كه در وضعيّت فعلى به جاى نوشتن عريضه، سحرگاهان بيدار شود و نماز شب بخواند، سپس به ساحت قدس آن حضرت توسّل جويد.
[1] . رك: تفسير نمونه، سوره نمل ذيل آيه 40، سوره حديد ذيل آيات 4 ـ 6.
[2] . درباره فضيلت ختم سوره انعام، مرحوم مجلسى در بحارالأنوار، ج 87، ص 341،ح 54،باب «اعمال الاسبوع و ادعيتها و صلواتها»، روايتى نقل كرده است.
[3] . كامل الزيارات، باب 71، حديث 7؛ بحارالانوار، ج 98، ص 290، ح 1.
[4] . بحارالانوار، ج 98، ص 293، ح 2.
[5] . همان، ص 296-300.
[6] . اهل بيت با سرهاى برهنه و موهاى پريشان در روز عاشورا از خيمه‌ها خارج شدند.
[7] . بدن شهداى كربلا را درندگان خوردند.
استخارهارث
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma