SiteTitle

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 

رضایت گرفتن از صاحب مال با ادعای دروغین [حقوق مالی]

Questionاگر مالی رو از کسی دزدیده باشند و به دروغ گفته باشند که ندارند معادلش رو جبران کنند و با مقدار کمتری طرف رو راضی کرده باشند و رضایت گرفته باشند آیا رضایت درست است و از دوش فرد برداشته شده؟
Answer: این رضایت که بر اساس ادعای دروغ بوده فایده ای ندارد.

کمتر شدن ارزش لقطه در صورت کوتاهی در یافتن صاحبش [حقوق مالی]

Questionاگر چیزی را پیدا کنیم که صاحب آن پیدا نشود و بعد از چند سال بخواهیم راز عوض صاحبش صدقه بدهیم اگر ارزش آن چیز که در پیدا کردن صاحبش کوتاهی کرده ایم کمتر شده باشد تکلیف چیست؟
Answer: اگر کوتاهی کرده است باید مقدار تفاوت را جبران کند.

خسارت زدن سهوی به میوه ها در میوه فروشی [حقوق مالی]

Questionدر مغازه میوه فروشی و جایی که میوه چیده شده بود به منظور دیدن میوه ها قدم می زدم که ناخواسته و بدون توجه‌ میوه ای را که روی زمین بود لگد کرده و از بین بردم. آیا مسئولیتی در این مورد به عهده من هست؟
Answer: احتیاط آن است که قیمت آن را به او بپردازید.

وظیفه واسطه نسبت به عضو کردن دیگران در شرکت های هرمی [حقوق مالی]

Questionمن در یکی از سازمانهای هرمی مشغول به فعالیت بوده ام و به واسطه من چند نفر به این مجموعه وارد شده اند ولی آلان من از این مجموعه خارج شده ام، سوالی که داشتم این بود که آیا من دینی نسبت به آنها دارم یا نه ؟
Answer: اگر به میل و اختیار خودشان عضو شده اند، شما دینی نسبت به آنها ندارید ولی باید مطلب را به اطلاع ایشان برسانید و آنها را نهی از منکر کنید.

نحوه جبران بدهی های یقینی میت و عدم وصیت او [حقوق مالی]

Questionشخصي فوت کرده در حالي که کلي بدهکار است، اين شخص وصيت هم نکرده طلب کارش چه کسانی هستند، و وارثهاهم طلب کار پدرشان را نمي شناسند، وظيفه وارث چیست وچه کار بايد بکنند؟
Answer: باید کوشش کنید طلبکارها را پیدا کنید اگر پیدا نشدند به مقداری که یقین دارید آن مرحوم بدهکار است از طرف طلبکاران صدقه دهید.

کمک به فقیر از اموال رژیم ظالم بدون اطلاع آنها [حقوق مالی]

Questionتکلیف کسی درزمان شاه برای ژاندارمری نان می پخته و مقداری را بی اجازه به فقرا میداده چیست؟
Answer: احتیاط آن است وجه آن را به فقرا بدهد.

دادن جنس خریداری شده با پول مخلوط به حرام به صاحب آن [حقوق مالی]

Questionباپولی که مخلوط باپول حرام است مقداری علوفه خریداری شده،آیامی شود به مقدارپول حرام که علوفه خریداری شده،همان مقدار علوفه راازکل علوفه کم کرد؟
Answer: معادل آن را به صاحب حق بپردازند و اگر به وی دسترسی ندارند از طرف او به نیازمندان بدهند.

نحوه جبران وسیله برداشته شده در زمان جنگ [حقوق مالی]

Questionزمان جنگ داخل سنگربراى اولين بارکتاب کتاب شريف مفاتيح راديدم بدون جلد ومشخصات خيلى خوشم آمد باخودم بردم خآنه البته براي من خيلى برکات معنوى داشت الان هم دارم، سئوال اين که چکارکنم بالاخره وقف جبهه بوده راه جبران نادانيم چيست ؟
Answer: آن را به کسانی که به سفر راهیان نور می روند بدهید تا در یکی از محل هایی که مورد مراجعه این کاروانها است قرار دهند.

برداشتن کاسه برای گرفتن حاجت از روی خرافه و نحوه جبران آن [حقوق مالی]

Questionچند سال پیش(خیلی وقته)کاسه ای از هیئت یا جای دیگر برداشتیم تا حاجتمان براورده شود،ولی الان یادمان نیست از کجا امده،چه باید کرد؟
Answer: اصل اين کار، خرافي و نامشروع بوده و حال که انجام داده ايد بايد احتياط کنيد و مشابه آن را به محل هاي مختلفي که احتمال مي دهيد از آنجا برداشته ايد برگردانيد.

تصرف در مال حرام در شبهه محصوره [حقوق مالی]

Question3 مرغ داشته باشیم و فقط یکی از آنها با پول حلال خریداری شده باشیم و یکی از آن مرغها را بخوریم ندانیم کدام یک با پول حلال خریده شده یا نه تکلیف چیست؟
Answer: باید از هر سه صرف نظر کند و اگر بعضی را خورده اند لازم است استفغار کرده و مال مردم در میان بوده باید معادل آن را به دست صاحبش برساند و چنانچه صاحبش قابل شناسایی و یا در دسترس نیست از طرف او صدقه دهد.

تکلیف کسی که از کودکی با گدایی بزرگ شده و تشکیل خانواده داده [حقوق مالی]

Questionاكركسي ازكودكي بي كس باشد و باكدايي زندكي كرده زمين ،خانه خريده باشد و خانواده تشكيل داده باشد ساليان سال كذشته توان كاركردن ندارد ميخواهد توبه كند تکلیف چیست؟
Answer: در صورتی که نیاز نداشته، کار حرامی مرتکب شده است و تصرف در این پول جایز نیست ولی اگر نیاز داشته، و هم اکنون نیز از کار افتاده شده است مقادیری که زائد بر نیازش نباشد، متعلق به خودش می باشد و آن مواردی که زائد بر نیاز است را باید به صاحبانش بدهد و اگر نمی شناسد به افراد نیازمند بپردازد.

نحوه جبران دستکاری کنتور در زمان حکومت طاغوت [حقوق مالی]

Questionحدود چندین سال پیش درزمان حکومت طاغوت فردی کنتور برق منزلش دستکاری کرد تا پول برق ندهدآیا رد مظالم دارد؟ و حالا چکارباید انجام دهد؟
Answer: باید وجه آن را به همان اداره بپردازد.

عدم امکان برگرداندن وام کشور خارجی بعد از بازگشت به ایران [حقوق مالی]

Questionفردی یک وام از دولت استرالیا دریافت نموده و بدون اینکه آن را پرداخت نماید به ایران بازگشت نموده ، و الان امکان برگرداندن پول به استرالیا برای وی وجود ندارد وظیفه این شخص نسبت به این پول چیست؟
Answer: باید به نوعی رضایت آنها را جلب نماید.

تکلیف فرد در مواردی که پول اشتباه به حساب واریز شده [حقوق مالی]

Questionسه سال پیش 25 میلیون تومان اشتباهی داخل حسابم پول واریز شد من سریع رفتم بانک وگفتم این پول اشتباهی داخل حسابم واریز شده هنوز هیچ خبری نشده ،استفاده از این پول چه حکمی دارد؟
Answer: باید باز هم صبر کنید و پیگیری نمایید و اگر واقعا از یافتن صاحب آن نا امید شدید باید آن را از طرف صاحبان اصلی به فقرا صدقه دهید.

راه حل برای استفاده از پمپ آب در حال ضرورت [حقوق مالی]

Questionمیدانم پمپ آب باید منبع داشته باشد اما شوهرم راضی نمیشود منبع بخرد؟ آیا استفاده من از این آب اشکال دارد؟ نماز و غسلم چطور؟
Answer: شما می توانید در هنگام وضو پمپ را خاموش کنید و یا آب را در ظرفی ریخته و از آب ظرف برای وضو استفاده کنید.

نحوه جبران طلای سرقت شده [حقوق مالی]

Questionاگر شخصی طلاهایش دزدیده شده و سارق پیدا شود ولی طلاها را فروخته باشد و حالا بخواهد پولش را بدهد چگونه باید محاسبه شود طلایی که مربوط به چند سال پیش میباشد ودر زمان گرانی خریده شده و الان ارزانتر میباشد باید طبق فاکتور حساب شود یا زمان حال؟ باید طلاها را دست دوم حساب کرد یا نو؟
Answer: باید مثل آن را بپردازد و اگر ممکن نیست قیمت آن را به ارزش روز پرداخت کند.
TotalPages : 3