پى آمدهاى وحشتناك اين جدايى:

SiteTitle

صفحه کاربران ویژه - خروج
ورود کاربران ورود کاربران

LoginToSite

SecurityWord:

Username:

Password:

LoginComment LoginComment2 LoginComment3 .
SortBy
 
دائرة المعارف فقه مقارن ج 2
6. جدايى كامل مسائل اقتصادى از اخلاق، در دنياى امروزنتيجه:

1. فروش انواع سلاح حتى سلاح هاى كشتار جمعى و ايجاد بازار فروش!
صاحبان كارخانه هاى عظيم اسلحه سازى در
دنيا با ايجاد بحران ها و جنگ ها، در پى رونق بخشيدن به كارخانه هاى خود و كسب درآمد بيشترند.
دنياى دور از اخلاق و سودجوى امروز، گاه ميان همسايگان تفرقه و نفرت و يا وحشت از يكديگر ايجاد مى كند و گاه شورشيانى را در يك كشور تحريك و تجهيز مى كند، تا دولت ها براى دفاع از خود هر روز سلاح هاى جديد، مدرن و گران قيمت را تهيه نمايند; و از اين راه سود سرشارى نصيب آنان شود.
آمار و ارقامى كه در ارتباط با فروش سلاح توسط كشورهاى سلطه جو ارائه مى شود، حكايت از عمق فاجعه جهانى و نشان از سودجويى اربابان ثروت و قدرت دارد:
الف. ايالات متحده آمريكا به 18 كشور از 25 كشور جهان كه در سال 2003 ميلادى درگير شورش ها و جنگ هايى بوده اند، جنگ افزار داده است.(1)
ب. طبق گزارش رسانه ها در آمار رسمى فروش اسلحه در سال 2003 ميلادى، مبلغ فروش در اين سال 25 ميليارد و 600 ميليون دلار بود، آمريكا و روسيه همچنان فروشندگان رديف اوّل و دوم هستند; آمريكا 14 ميليارد و 500 ميليون دلار و روسيه چهار ميليارد و سيصد ميليون دلار اسلحه فروخته اند; فروشنده سوم آلمان است كه جاى فرانسه را گرفته است كه ميزان صادرات اسلحه آن به يك ميليارد و چهارصد ميليون دلار مى رسد.(2)
2. تجارت مواد مخدّر (سوداگران مرگ)
مطابق برآوردى كه سازمان هاى مسئول كرده اند سازمان هاى جنايى، هرسال بين 330 ميليارد تا 500 ميليارد دلار از قاچاق مواد مخدّر درآمد دارند.(3)
جالب اينكه در همان منابع خبرى آمده است: بسيارى از درآمد موادّ مخدر صرف تأمين مالى گروه هاى تروريستى و ساير فعاليت هاى جنايى مى شود.(4)
اين در حالى است كه طبق آمار ديگر: ساليانه 600 ميليارد دلار سود تجارت مواد مخدّر در جهان است.(5)
جالب است بدانيم ردّ پاى جمعى از سياستمداران دنيا نيز در مواد مخدّر ديده مى شود: «بنا به گزارش پايگاه اينترنتى بى بى سى، حجم مبادلات سالانه قاچاق موادّ مخدّر از طريق تركيه به صد ميليارد دلار مى رسد كه بخش عمده اى از آن به همدستان قاچاقچيان كه ماهيّت سياسى داشته و از مقامات تركيه هستند، مى رسد».(6)
اين حقيقت تلخ منحصر به يك كشور نيست در بسيارى از كشورهاى ديگر جهان نيز وجود دارد، بنابراين اطلاعات سود ناشى از موادّ مخدّر در جهان در رتبه اوّل قرار دارد!!
3. تجارت بردگان جنسى
يكى از درآمدهاى سرشار و غيراخلاقى در جهان، تجارت بردگى جنسى است كه در واقع از قاچاق زنان و دختران به دست مى آيد. آمارها از گستردگى قاچاق زنان و دختران حكايت دارد:
«قاچاق زنان و دختران را بردگى معاصر و يا شكل مدرن بردگى ناميده اند. تعداد اين بردگان در قرن بيست و يكم شش برابر قرن هفدهم است; يعنى بالغ بر بيست ميليون نفر از زنان سهم عمده اى در اين تجارت سياه دارند. به گفته سازمان بين المللى مهاجرت، شمار اين زنان در كشورهاى گوناگون بين 250 تا 300 هزار نفر در سال برآورد مى شود.
بر اساس اطلاعات و تحقيقات 596 اداره پليس و 125 مؤسسه خدمات اجتماعى در كشور انگليس، ميزان درآمد حاصل از فحشاى كودكان بالغ بر دو ميليارد دلار است.
همچنين كارشناسان شوراى اروپا در گزارشى آمارى درباره تجارت زنان اروپاى شرقى، به عنوان بردگان هزاره سوم نشان مى دهند كه ميزان درآمد ناشى از اين تجارت (نامشروع)، ساليانه تا 13 ميليارد دلار است».(7)
بر اساس گزارش مركز تحقيقاتى «ريپ ايز» همه ساله چهار ميليون زن و كودك به عنوان كالاى اين تجارت مورد سوء استفاده خريداران و فروشندگان قرار مى گيرند و در اين ميان، درآمدى معادل 52 ميليارد دلار در سال عايد صاحبان اين تجارت مى شود.(8)
البته طبق اخبار متعدّد كه در رسانه هاى جهانى منتشر شده و مى شود اين تجارت آلوده و كثيف منحصر به زنان و دختران نيست، بلكه كودكان و نوجوانان پسر را نيز شامل مى شود.
4. درآمد سايت هاى غير اخلاقى
مطابق پاره اى از آمارها سالانه پنجاه و هفت ميليارد دلار درآمد گردانندگان وب سايت هاى غير اخلاقى در جهان است.
مطابق اين گزارش در سال 1997 ميلادى حدود بيست و دو هزار وب سايت با محتواى غيراخلاقى در شبكه جهانى اينترنت وجود داشت كه اين رقم در سال 2000 به دويست و هشتاد هزار وب سايت افزايش يافت.(9)

(1). www.akhbar-rooz.com
(2) . روزنامه همشهرى، چهارشنبه 11 شهريور 1383، شماره 3483 .
(3) . www.unic-ir.org
(4) . همان.
(5) . روزنامه جوان، شنبه 24 ارديبهشت 1384 .
(6) . سازمان زندانها و اقدامات تأمينى و تربيتى كشور (www.prisons.ir).
(7) . هفته نامه زن روز، شنبه 9 ارديبهشت 1385، شماره 2038 .
(8) . مجله سياحت غرب، شماره 6، ص 39 (www.Rapics.org).
(9) . روزنامه همشهرى، پنج شنبه، 9 تير 1384، شماره 3736 .
6. جدايى كامل مسائل اقتصادى از اخلاق، در دنياى امروزنتيجه:
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma